Biografija Poreklo Hobi Sport Slike Linkovi Mapa Novo
 

 Moj najveći hobi bili su i ostali računari, a petnaest godina mi je to bila i profesija.

 Svoj prvi računar Commodore 64 sam dobio u junu 1987. godine. Na njemu sam najviše  igrao igrice, a napravio sam i nekoliko kratkih programa u Basic-u.

Sa PC računarima sam počeo da radim u oktobru 1996. godine. U početku sam se najviše interesovao za internet, instalaciju software-a i hardware-a i zaštitu od virusa i internet napada.

Dve i po godine sam radio kao serviser računara i računarskih mreža u firmi "ProfesionaL Computer" s.z.t.r. u Šapcu, dve godine sam radio na održavanju mreže računara i kao tehnička pomoć na računaru u firmi "Royal Impex D&D" d.o.o. u Šapcu, dve godine kao sistem administrator i administrator mreže računarskog centra u firmi "Zorka–Zaštita bilja" a.d. u Šapcu, godinu dana kao spoljni saradnik "Pro Credit Bank" a.d. Ekspozitura Šabac, na poslovima instalacije i održavanja E-Banking usluge kod klijenata, na području koje pokriva ova Ekspozitura (Šabac, Valjevo, Loznica i Sremska Mitrovica), ... .

Takođe sam se bavio dilerskom prodajom računara i računarske opreme za nekoliko firmi u Šapcu, a držao sam i časove obuke za rad na računaru.

Za više detalja iz mog Curriculum Vitae pošaljite mi mail.